slideshow

Блог

Актуелности

06 нов 2015
Вести

Нови тржни центар у Раковици

На простору некадашње фабрике "Рекорд", у Раковици ће почетком 2016. године почети изградња "Капитол парка". Поред супермаркета,  биоскопа, простора за спорт и забаву парк ће имати и низ ресторана, кафића, продавница и осталих садржаја.

 

На плацу некадашње фабрике "Рекорд" житељи ове општине добиће модеран тржни центар, а да је посао већ известан, сведочи податак да је ланац хипермаркета ДИС потписао уговор са инвеститорима - британском "Посејдон групом" и компанијом "Митиска реим" из Брисела.

- Рушење бившег фабричког постројења и изградња првих 21.000 квадрата почиње почетком следеће године. Осим маркета ДИС, који ће се простирати на 3.000 квадрата, у реду 33 локала за продавнице одеће, обуће, електронике и намештаја предвиђени су и биоскоп, простор за спорт и рекреацију, али и низ козметичких салона, ресторана и кафића - саопштили су из Општине Раковица.

После рашчишћавања терена и почетка градње у априлу, објекат би требало да буде завршен 2017. године, чиме би се отворило и 1.000 нових радних места.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux