slideshow

Блог

Актуелности

01 сеп 2015
Вести

Мост на Ади - Наставак изградње приступних путева на новобеоградској страни

Све је мање корака до наставка изградње приступних путева Мосту на Ади са новобеоградске стране. У претквалификационом поступку јавило се осам фирми из шест земаља - Италије, Шпаније, Босне, Аустрије, Кине и Србије. Пре два дана, "Дирекција за градско грађевинско земљиште" позвала је квалификоване понуђаче да доставе понуде, према тендерској документацији, за извођење радова на Тошином бунару.

Заинтересовани извођачи имају 30 дана да дају своју понуду, а потом ће Комисија у року од 25 дана од отварања понуда да донесе одлуку. Критеријум за оцењивање је најнижа понуђена цена. Међутим, у случају да две или више понуда имају исту најнижу цену, као најповољнија ће бити изабрана она која има краћи рок завршетка радова.

По свему судећи, нема изгледа да ће изградња саобраћајнице, која је саставни дио унутрашњег магистралног полупрстена, започети ове године. Тачан рок биће познат по закључењу уговора са изабраним понуђачем.

Иначе, Мост на Ади и његови прилази су део прве фазе изградње унутрашњег магистралног полупрстена (УМП), који би требало да се протеже од Кванташке пијаце до Панчевачког моста. Да би она била завршена са новобеоградске стране, потребно је још да се изгради деоница пута од Бувљака до Тошиног бунара, у дужини од два километра.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux