Одштампајте ову страницу
„Buildcon“ – домаћа апликација за пројектни менеџмент на градилишту
20 нов 2015
Вести

„Buildcon“ – домаћа апликација за пројектни менеџмент на градилишту

Увидевши да постоји велики раскорак између гломазних софтверских решења („Oracle Primavera“, „Microsoft Project“) и свакодневних дешавања на сваком грађевинском пројекту, тим стручњака из Београда започео је 2014. године рад на решавању овог проблема.

Годину дана касније решење је дефинисано и представљено у форми интернет и мобилне апликације „Buildcon“  која има за циљ унапређење функционисања и организације самог градилишта путем комуникације, сарадње и константног увида у тренутна дешавања.

Вођен чињеницом да велика количина свакодневне папирологије, велики број радника, константне промене стања материјала, дневни прогрес, грешке и преправке доводе до пропуста у комуникацији међу члановима тима који резултирају застојима у раду и неминовним финансијским губицима, „Buildcon“  доноси прво озбиљно "cloud drive" решење.

Апликација функционише тако што сваки пројекат има засебни "cloud drive" са свим неопходним подацима и комплетном комуникацијом. Сви чланови тима могу пратити радну динамику путем мобилне апликације, слати радне задатка са сликама и коментарима и добијати обавештења за сваку активност, како би могли паравовремено реаговати.

„Buildcon“  је квалитетна и корисна алатка за праћење и контролу рада на терену која уједно повезује канцеларију и градилиште. Константан увид у стање, испуњени рокови и уштеде, свакако чине ову апликацију занимљивим освежењем у свету грађевине.

„Buildcon“  се интегрише са "Microsoft Project" и за његово коришћење није потребна никаква обука, што је додатна олакшица.

 

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux