slideshow

Блог

Актуелности

12 нов 2015
Вести

Нико неће посао од 210 милиона

Пропао тендер за изградњу подвожњака и спајање Булевара уметности и Булевара Црвене армије на Новом Београду.

 

На изградњи северних приступних саобраћајница новог Моста преко Аде ситуација на терену не одмиче, а у оквирима бирократске папирологије осцилира од тога да би сви да граде преосталу деоницу од два километра, до тога да извођачима није довољно атрактиван посао спајања Булевара уметности и Булевара Црвене армије, вредан 210 милиона динара!

Дирекција за градско грађевинско земљиште обуставила је поступак јавне набавке за овај део радова, јер се ни у продуженом року није појавио ниједан заинтересовани понуђач.

На северним приступима преостало је да се изгради скоро два километра саобраћајнице, од Улице антифашистичке борбе до Тошиног бунара чиме ће бити комплетирани северни приступи, укупне дужине три километара. На овој траси планирано је шест раскрсница за везу са околном саобраћајном мрежом. Једна од њих је и укрштање Булевара уметности и Булевара Црвене армије, који подразумева пробијање још једног подвожњака на пружном насипу и формирање четворокраке раскрснице.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux