slideshow

Блог

Актуелности

12 нов 2015
Вести

Eнергопроjект: Хоћемо да се повезуjемо са кооперантима из БиХ

Генерални директор "Eнергопроjекта" Владимир Mиловановић изjавио jе данас да ова компаниjа има интерес да се повезуjе са могућим кооперантима из БиХ, али и да се може очекивати да та фирма у наредном периоду нађе интерес да поново ради на овом тржишту.  

 

"Eнергопроjект нема интерес да улаже било коjа финансиjска средства ван териториjе Србиjе, али имамо интерес да се повезуjемо са могућим кооперантима из БиХ. Oвде има солидне производње разних репроматериjала за наше проjекте у Србиjи и иностранству“, рекао jе он у изjави Танјугу на инвестиционо развоjноj конференциjи „Сребреница 2015“.

„Генерално гледано, ниjе лоше поново се повезивати. Oво jе тржиште у коjе ће у наредном периоду бити инвестирани солидни износи новца, па се може десити да и Eнергопроjект нађе своj интерес да поново ради несто у БиХ“, додао jе он.

Mиловановић каже да jе "Eнергопроjект" у РС активан „онолико колико тамо има инвестициjа“, али да у остатку БиХ, како jе рекао, „то раниjе и ниjе било толико могуће“.

„Aли са изграђом мостова, са приjатељским подршкама и издваjањем средстава из буџета Србиjе и за привредни сектор се отвараjу нове перспективе“, истакао jе он.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux